Admin_MojMozaik
80158025

Admin_MojMozaik

Slovenija - Jesenice
Spremljaj me tudi na FB
Nazaj na seznam

Opis izdelka+facebook povezava in e-mail

Avtor: Admin_MojMozaik, Pet, 13.jul 2012 ob 22:28, Kategorija Navodila
Opis izdelka+facebook povezava in e-mail -
image protected

Dragi Ustvarjalci!

 

Opazili smo namreč, da vas je precej, ki imate pod albumioz. vsebinami povezavo do vašega Facebook profila in e-maila. Prosimo vas, dato izbrišete .

  • Ko vpisujete povezavo do vašega izdelka (slika 1, točka 2), NI mišljeno za Facebook ampak, če imate povezavo do trgovine. Zaradi optimizacije, Facebook povezave niso dovoljene.
  • Če želite, da vas stranka na VAŠ email kontaktira na čimlažji način, omogočite tako, da vsakič, ko vnašate novo vsebino izberite gumb »povpraševanje«(slika 1, točka 3). To je priporočen način kontakta z vašimi potencialnimistrankami. V primeru da si neprijavljen uporabnik ogleduje vaš izdelek in želioddati povpraševanje, preprosto klikne na gumb "Povpraševanje",izpolne polja: Ime, Email, Telefonska številka (opcijsko) in sporočilo(opcijsko), in vam pošlje povpraševanje. Vi pa boste prejeli sporočilo z vsemipotrebnimi podatki na vaš email naslov. Na tak način stranka ne bo poznalavašega email naslova dokler ji na povpraševanje ne odgovorite preko vašegaemail-a. V primeru da je uporabnik prijavljen, pa vam bo preprosto poslal zasebnosporočilo. O novih zasebnih sporočilih ste privzeto (tj. če niste onemogočiliopcije email obvešanja pod nastavitvami računa) obveščeni tudi na email naslov.


Prosimo vas, ker bomo sčasoma posodobili skupnost in sebo izbrisala direktna povezava do Facebook profila in e-maila. Svoj Facebook profil lahko vpišete pod vaš profil (slika 2), in z Facebook aplikacijo Moj Mozaik, ki na uporabnikom prijazen način prikaže "like box" facebook za vaš Facebook profil (slika 3). Na tak način boste tudi pridobili precej večje število strank, ki bodo "všečkale" vaš Facebook profil.

Prosimo za razumevanje.


Lep dan,

Vaš Mozaik