Admin_MojMozaik
80158025

Admin_MojMozaik

Slovenija - Jesenice
Spremljaj me tudi na FB
Nazaj na seznam

Obvestila

Avtor: Admin_MojMozaik, Tor, 09.okt 2012 ob 14:16, Kategorija Novosti
Obvestila -
image protected

Pozdravljeni!

Spet smo malček zanemarili skupnost in vas o ničemer novem obvestili, saj smo več ali manj obveščali ljudi samo na naši facebook skupini. Zato, vam kar kopiram, da boste na tekočem kaj se dogaja:

 • Že dolgo časa vas nismo obvestili o stanju portala Moj Mozaik, zato vam z veseljem sporočamo: da je bilo preko našega portala oddanih že več kot 30 povpraševanj, naši ustvarjalci so preko portala pridobili že več kot 120 lajkov njihovih facebook strani, imamo dnevno v povprečju 200 različnih obiskovalcev in trenutno oglašujemo portrete ter kategorijo: "scrapbook, čestitke, papir, serviet" :)
  Moj Mozaik sedaj gostuje že več kot 1800 izdelov odličnih 170 ustvarjalcev in umetnikov.
  V pripravi imamo veliko nadgradnjo portala in pospešeno iskanje strank za vaše odlične izdelke. (24. sept.)
 • Nekatere naše ustvarjalke zanima zakaj imajo nekateri izdelki razmeroma malo število ogledov na portalu v razmerju z obiskom?
  Torej štetje ogledov na našem portalu je precej napredno, šteje se samo en ogled enega obiskovalca - torej če si nekdo ogleduje vsebino večkrat se šteje le kot en ogled, poleg tega uporablja realno oceno ali si je obiskovalec dejansko vsebino res ogledal ali jo je samo "pomotoma" na hitro kliknil.
  Torej dejanska številka ogledov je popolnoma realna in vam pove koliko različnih obiskovalcev si je dejansko vaš izdelek ogledalo, kar je precej bolj verodostojna informacija. Na vseh do zdaj znanih portalih sistemi niso tako kompleksni in zato so ocene ogledov "prenapihnjene":) (26. sept.)
 • Prvi del nadgradnje smo že naredili, prečistili smo baze podatkov in ugotovili pravo realno številko izdelkov oz. skupnih slik na portalu...malo nas je šokiralo zato smo preverili ponovno.
  Trenutno je na portalu že skupno 3213 slik različnih izdelkov, ker veliko ustvarjalcev doda več "različnih izdelkov" pod isto vsebino, kar seveda ni pravilno.
  Ponovno prosimo da je en izdelek ena vsebina, drugače se namreč izgubijo pod napačnim naslovom ter ključnimi besedami.
  Oglaševanje svojega facebook profila znotraj izdelkov je nezaželjena in bo po nadgradnji tudi prepovedana. Moj Mozaik je Vaš portfolio, za promoviranje vaše facebook strani pa smo naredili posebno facebook aplikacijo, ki vam to omogoča na uporabnikom precej bolj prijazen način. Z nadgradnjo bomo integracijo vašega facebook profila še izboljšali in iz vseh vsebin/izdelkov tudi filtrirali facebook povezave. Le na tak način Vam lahko zagotovimo maksimalno vidnost na spletu in optimalno promocijo. (3. okt.)