nonaluisa
891559

nonaluisa

Slovenija - NOVA GORICA
Spremljaj me tudi na FB
Nazaj na seznam

puro - 100 % oljčno milo

Avtor: nonaluisa, Sre, 13.feb 2013 ob 00:51, Kategorija kozmetika
puro - 100 % oljčno milo - puro - vaša koža vam bo hvaležna
image protected

puro - vaša koža vam bo hvaležna

Trdo milo iz hladno stiskanega, nefiltriranega oljčnegaolja. Primerno in varno je za uporabo tudi za najbolj občutljivo kožo. Miloiz visoko kvalitetnega olja, kot je hladno stiskano oljčno olje,  kožo globinsko očisti, navlaži in nahrani . In karje pomembno: koži omogoča vzpostaviti naravno plast iz maščobnih kislin, ki nasščiti pred različnimi vplivi iz okolja.

 

Mila so  izdelana ročno, po hladnem postopku , saj sele tako lahko ohrani največ naravnih sestavin. Mila zorijo vsaj 6 tednov vkontrolirani atmosferi,  kjer poteka proces saponifikacije. To jenaravni proces, kjer nastaja naravni glicerin, ki dodatno neguje našo kožo. Medposamezno rabo hranite milo na suhem in odcednem mestu, le tako bo lahkočistilo, negovalo in vlažilo vašo kožo dolgo časa.

 

Milo je primerno za obraz intelo ter za vse tipe kože,  posebnopa   sepriporoča za suho in problematično kožo,  kožopodvrženo alergijam in občutljivo kožo,tudi otroško, saj v milu ni dišav.  Ker je oljčno olje bogato zantioksidanti in vitaminom E, je milo primerno tudi za zrelo in aknasto kožo.


Vegan,brez dišav, konzervansov in naftnih derivatov!!!


Teža mila 100 g ( 10%);  vsako milo je unikat,  sajso mila ročno izdelana.

 

Cena: 4,50 €