Revija Cita
201648

Revija Cita

Slovenija - Škofljica
Twitter:
Revija Cita
Spletna stran:
www.suzana.si
Facebook:
Revija Cita
Nazaj na seznam

Ustvarjaj in recikliraj z gusarko Elo

Avtor: Revija Cita, Čet, 20.mar 2014 ob 18:38, Kategorija ostali izdelki
Ustvarjaj in recikliraj z gusarko Elo -
image protected

Nova knjiga za ustvarjanje:

Ustvarjaj in recikliraj z gusarko Elo

Avtorica: Suzana Belak Pungartnik


Kako uporabni so odpadki, embalaža in recikliranimateriali boste opazili šele, ko boste odprli novo knjigo za ustvarjanje. Smetilahko ponovno uporabimo v drugačni obliki. V knjigi so izdelki za okras intisti za rabo, lahko pa bi embalažo uporabili še na različne druge praktičnenačine. Prav bi bilo, če bi več razmišljali o predelavi odpadkov kar doma, dabi za svoje odpadke poskrbeli pretežno sami. Če dobro pomislimo, embalažokupimo, jo plačamo in nato odvržemo. Lahko bi jo ponovno uporabili,preoblikovali v novo obliko ali pa predelali v kompost. Naučimo se malceskrbeti za naš planet, kar pred domačim pragom.

Iz embalaže iniz recikliranih materialov naredimo ljubke srčke za valentinovo, voščilnice zabožič, dišeče svečke, okusne bučne zavitke, papirnatega purana in gusarskoladjo.

Ela jekapitanka gusarske ladje, lahko se ji pridružimo na njenem potovanju in z njoskupaj spreminjamo svet na bolje z ustvarjanjem in recikliranjem.

Zakaj je Elagusarka? To je njena navidezna podoba, ki ji pričara samozavest in gotovostvase. Ela pripoveduje kaj počne v prostem času in s kom se druži, kako je prinjej doma, pa tudi o tem, kako se ima v šoli.

Knjiga ima 66 strani,velika je 21 x 26 cm, trda vezava, cena 18,00 EUR. Naročila na www.suzana.si

 

Cena: 18,00 €