orgoniti slo
12404

orgoniti slo

Slovenija - celje
Nazaj na seznam

Orgonitni stožec

Avtor: orgoniti slo, Sre, 19.dec 2012 ob 08:07, Kategorija ostali izdelki
Orgonitni stožec - Orgonitni stožec z ametistom
image protected

Orgonitni stožec z ametistom

             Orgonit je android, ki ima v svoji formaciji tudi alkimistično delovanje. Tudi naša telesa so androidna, saj so sestavljena iz organske in anorganske materije, tako kot orgoniti.

Orgonit je generator- transformator življenjske - orgonske energije. Obnaša se kot akumulator, ki vase srka vso energijo in jo skozi kaos v orgonitni osnovi transformira v čisto orgonsko, življenjsko energijo.
Na ta način prečisti, zaščiti in harmonizira prostor in v okolje v katerem bivamo kakor tudi naša telesa.


Z uporabo orgonita v bivalnih prostorih smo zaščiteni pred raznimi negativnostmi okolja. Tudi pri nošenju orgonitov, uporabi v avtomobilu (za varno vožnjo), pod posteljo (za dober in kvaliteten spanec), itd., je orgonit nepogrešljiv v dobi, v kateri živimo.

Največji viri negativnih sevanj so v današnji dobi repetitorji za mobilne telefone in mobilne naprave, računalniki, mikrovalovne pečice, televizijski sprejemniki, monitorji, daljnovodi, električne postaje, jedrske elektrarne ...
Večina sodobnih stresov je posledica uporabe elektronskih naprav in se imenuje elektromagnetni stres ali elektronski smog. Mi tega smoga ne moremo videti, vendar vpliva na nas in se odraža tudi kot jeza, razdražljivost, letargija, utrujenost, itd. Trenutno ni nič boljšega na svetu, kar bi lahko tako efektivno nevtraliziralo zgoraj naštete vzroke za težave, kot je prav orgonski generator – transformator življenjske energije.

Zelo škodljivo tudi vpliva na naše zdravje, spanje na mestih, kjer so podzemne vode in škodljiva sevanja iz vesolja. Križanja (vozlišča) teh sil delujejo rakotvorno in ustvarjajo vrsto degenerativnih bolezni, tudi zaradi izčrpanja telesne energije.
Posledice na našem organizmu niso vidne takoj. Imunski sistem kar dolgo vzdrži pri kompenzaciji naštetih negativnih vplivov – vendar slej ko prej poči.

Cena: 45,00 €