Nautilus Vally Jewerly Design
2124

Nautilus Vally Jewerly Design

Slovenija
Nazaj na seznam

Glavnik iz orehovega lesa LynxComb

Avtor: Nautilus Vally Jewerly Design, Pon, 23.sep 2019 ob 09:10, Kategorija les
Glavnik iz orehovega lesa LynxComb -
image protected

Glavnike LynxComb izdelujemo iz orehovega lesa katerega dobimo na obronkih neokrnjenih kočevskih gozdov. Ta čudovit, plemenit les z veliko ljubezni, navdiha ter spretnosti spremenimo v unikatne glavnike.

Glavniki so namenjeni za dolge ali kratke lase, za kodre ali povsem ravne lase. Glavniki so skrbno izdelani, namenjeni razvajanju in negovanju vaših las in lasišča.
So fino brušeni, zato izjemno lepo drsijo skozi lase. Vsak zob glavnika je skrbno ročno pobrušen.
Glavniki nimajo ostrih robov, zarez ali česarkoli kar bi lase lahko poškodovalo.

Zaščiteni so z BIO orehovim in BIO lanenim oljem ter čebeljim voskom z dodatkom eteričnega olja rožmarina. Rožmarin spodbuja rast las, jih krepi ter preprečuje prezgodnjo izgubo ali sivenje las.

Priložena steklenička olja za obnovo glavnika.

Velikost glavnika: 185 x 40 x 8 cm

Material: prvovrstni orehov les

– ker so vsi naši glavniki v celoti narejeni ročno so možna majnša odstopanja v velikosti kot tudi barvi/vzorcu lesa.

V KOMPLETU DOBITE: lesen glavnik, 20 ml olja za obnovo glavnika, navodila za uporabo, pakirano v ekološko kartonsko embalažo.

* Zaradi velikega povpraševanja glavnikov večinoma nimamo na zalogi. Glavnik naredimo za vsako stranko posebej. Čas izdelave je povprečno 2 dni od oddanega naročila.

* Zakaj ime LynxComb? Zazvzemamo se za ohranitev risa. Več o tem pa v našem prispevku

* orehov les dobimo iz dreves oreha katerega je bilo iz različnih razlogov potrebno posekati. Dreves ne sekamo za potrebe izdelave glavnikov. Les prihaja iz Kočevske. Sledjivost lesa za osamezen glavnik kot tudi izdelava glavnika je na voljo za naše stranke. Če želite za svoj glavnik izvedeti več; od kje točno izvira drevo oreha iz katerega je vaš gavnik, kako in kdaj je bil narejen … nam pišite.
Cena: 16,00 €