FongyFongalishes
460

FongyFongalishes

Slovenija - Hudo
Nazaj na seznam

CCo1

Avtor: FongyFongalishes, Tor, 30.okt 2012 ob 09:35, Kategorija nakit, bižuterija
CCo1 - CCo1
image protected

CCo1

  Denarnica je nepogrešliv izdelek danšnjega časa . V osnovi je namenjena shranjevanju denarja. Denarnica je zavarovana in zaprta na različne načine.Na trgu se pojavljajo v različnih barvah, velikostih in oblikah. Vse pa imajo skupno lasnost - varno shr anjevanje in organiziranje plačilnih sredstev. 

Denarnica CC01 je posebna. Njena ideja temelji na recikliranih materialih, saj ji obliko daje kaseta, ki je bila odvržena ali pozabljena. CC01 temelji na ponovnem oživljanju starih zavrženih predmetov s poudarkom na novi, sekundarni uporabi. Notranjost denarnice je opremljena z enim ali dvema žepoma, ki služita za odlagalni prostor. Na stranicah se pojavi elastika, ki skrbi, da denar in kartice ostanejo na svojem mestu. Z zadrgo je vse skupaj združeno v kompakten in zelo uporaben “FUNKY” produkt.

Z denarnico CC01 si samosvoj in drugačen. CC01 predstavlja novo modo oblikovanja denarnic, ki spremeni obliko in uporabnost denarnice. Zato le ta predstavlja potovanje skozi čas in misel na prihodnost.