GaiaLuna
1131585

GaiaLuna

Slovenija - Ljubljana
Nazaj na seznam

Božanska Podpora

Avtor: GaiaLuna, Sre, 12.sep 2012 ob 15:02, Kategorija fotografija, slika, risba, grafika, mozaik
Božanska Podpora -
image protected

* Slika je oddana *

Slika ima izredno močno ennergijo.
V barvah nadangela Mihaela nam pomaga, da se povežemo z njegovo energijo varnosti in zaščite, ter se nežno poslovimo od vsega kar ni v naše najvišje dobro.

Slika vzpostavlja izjemno harmonijo, iz ene strani nas močno prizemljuje, pomaga pri doseganju ciljev in manifestaciji želja in obilja, na drugi strani pa krepi našo intuicijo ter nas povezuje z višjimi dimenzijami.

Slika ima za močnejše delovanje vgrajena intuitivno izbrana kristala- Sodalit in Ametist, ki pa popolno pristajata energiji slike. Kot slika, se tudi kristala med seboj podpirata, dopolnjujeta in ustvarjata harmonijo, ravnovesje ter popolno celoto. 

Ametist s svojo nežno energijo prebuja dušo, pomirja razum, odpira srce, podpira notranji mir in povečuje intuicijo. Pomaga pri opuščanju preteklosti.
Pomaga pri glavobolih,poškodbah, bolečinah živcev, bolezni pljuč in dihalnih poti prav tako pa izredno pomaga pri motnjah in težjih obolenjih centralnega živčnega sistema ter ostalih psihosomatskih motnjah.
Prav tako je ODLIČEN ZAŠČITNI KAMEN. ♥

SODALIT pa nam ravno obratno pomaga v racionalnem razmišljanju, spodbuja logiko. Prinaša svobodo od občutkov krivde ter pomaga zavreči negativno razmišljanje.

Obema pa je skupno, da vodita k miru in tišini.

Slika tako v kombinaciji s kristali, poleg zgoraj naštetega v prostor prinaša enrgijo ravnovesja, harmonije in ugodja. Je zelo primerna za v spalnico, saj pomirja in prinaša miren spanec ter nas varuje. Prav tako je zelo dobrodošla tudi v prostorih kjer se izmenjuje veliko ljudi, saj deluje pomirjujoče ter čisti in ščiti pred negativnimi energijami in napetostmi.
♥♥♥♥ sporočam še to, da bom 10% od vsake prodane slike podarila v dobrodelne namene ♥
Cena: 250,00 €