Admin_MojMozaik
80158127

Admin_MojMozaik

Slovenija - Jesenice
Spremljaj me tudi na FB
Nazaj na seznam

Intervju s: Citroncek

Avtor: Admin_MojMozaik, Pet, 05.apr 2013 ob 01:36, Kategorija Intervjuji
Intervju s: Citroncek -
image protected


Na kratko se nam predstavi:

Sem Carmen, diplomirana medicinska sestra, mama treh otrok, ki se od lanskega poletja v popoldanskem času za sprostitev prelevi v Citroncka (metuljčka). Citroncek ima rad rožice, barve, svobodo...To me je navdušilo za izdelovanje rožic iz barvnega najlona.


Na kateri izdelek si najbolj ponosna?
Hmmm...Mislim... ne... VEM, da sem ponosna prav na vsak izdelek, ki sem ga s trdim delom uspela narediti.


rožice iz najlona
slika 2
Kje in kdaj si dobila navdih za prvi izdelek?

Moram priznati, da sem dobila navdih pri moji sodelovki, ki je do takrat kar naprej nekaj ustvarjala. Ko mi je prinesla pokazat eno svojih rožic, sem ostala brez besed. Sama pri sebi sem pomislila: »To lahko uspe tudi meni!« Doma sem poiskala nekaj posnetkov na YouTubu, kupila material in nato se je začelo.... Naredila sem nekaj preprostih rožic....S katerimi besedami bi opisala svojo dejavnost?

Izdelovanje rožic je zelo zanimivo, pestro, mavrično (poglejte koliko barv lahko uporabiš), natančno, sprostitveno in seveda zelo zabavno. Lahko je tudi dobrodelno - svoje izdelke sem podarila tudi za dobrodelno akcijo »Pričarajmo otroške nasmehe«...

Kako si osvojila svoje dosedanje znanje?

Do svojega dosedanjega znanja sem prišla kot samouk, s tem, da sem v posamezni izdelek vložila zelo veliko truda. Za ustvarjalne delavnice preprosto ni časa.


rožice iz najlona
slika 3

Tvoji načrti za prihodnost?

Za prihodnost si ne delam nekih strašnih načrtov. Zelo rada pa imam latinski pregovor »Carpe diem (Izkoristi dan)«, zato mi je želja v vsakem dnevu ustvariti kakšen izdelek, ki mi bo v ponos.


Kaj bi mladim nadobudnim ustvarjalcem sporočila za njihovo ustvarjalnost?
Ustvarjajte z dušo in srcem, bodite vztrajni, ves trud se vedno poplača. Navdihujte ostale in naj vam ne zmanjka idej in časa...

rožice iz najlona
slika 4