Dobra misel, Jasmina
773050

Dobra misel, Jasmina

Slovenija - Ptuj
Nazaj na seznam

Dobra-misel.si v reviji "UNIKAT"

Članek je vpisal/prevedel: Dobra misel, Jasmina, Sob, 27.jul 2013 ob 10:43, Kategorija Članki
Dobra-misel.si v reviji "UNIKAT" - Naslovnica revije "Unikat"
image protected

Naslovnica revije "Unikat"

V novi številki 78, torej julij/avgust 2013, leto 2014 revije "UNIKAT", eni izmed redkih revij za ustvarjanje pri nas lahko postanete zelo ustvarjalni, najdete veliko ustvarjalnih idej, če pa ste že mojster ustvarjanja pa morda dobite kakšno novo idejo izmed več kot 100 kreativnimi idejami za prosti čas. Zelo sem vesela, da imamo pohvale vredno in zanimivo revijo kot je "Unikat".
 "Unikat" nastaja v Škofji Loki v uredništvu zelo prijaznih ljudi in soavtorjev. Pred približno 4 meseci sem se kot ustvarjalka tudi jaz odpeljala v njihove prostore ter ustvarjala z njimi. Izdelali smo nekaj člankov za revijo. Bilo je zelo pestro dopoldne in imeli smo se čudovito. V izdaji julij/avgust 2013 sem se predstavila s svojim unikatnim lesenim nakitom, ki ga izdelujem v tehniki pirografije, kar pomeni izžiganje v les. Izdelujem zapestnice, ogrlice, prstane in uhančke. Vsak dan se mi rodijo nove in nove ideje kako bi moj nakit izgledal čim bolj izviren in še bolj unikaten ter barvit. V reviji sem predstavila postopek izdelave lesene zapestnice. Če vas morda mika lahko poskusite tudi vi in če vas karkoli zanima, me lahko kontaktirate in vprašate.
 Najbolj vesela pa sem bila, da sem pristala celo na naslovni strani, česar nisem niti vedela, saj je bilo resnično presenečenje. Zahvaljujem se reviji "Unikat" in celotni ekipi za svoje izvrstno opravljeno delo. 
Na koncu naj vas spomnim, da je revija "Unikat" že v prodaji in da pohitite in opravite nakup, saj vam bo ostala za vedno in vedno bo uporabna, prinesla vam bo marsikatero ustvarjalno idejo.